Columna English Summer School:

Liceul "Columna" in colaborare cu Voluntari ai Peace Corps Moldova organizează la începutul fiecărei veri o TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE LIMBĂ ENGLEZĂ "Columna English Summer School" pentru elevi cu vîrsta între 8 și 14 ani. Aici copiii învață să devină independenți și responsabili, să depașească bariera de exprimare într-o limbă străină. Aici au posibilitatea de a comunica cu vorbitori nativi de limbă engleză și de a învăța engleza prin intermediul jocurilor, muzicii, dansului, sportului, teatrului, excursiilor organizate. Columna English Summer School este o șansă inedită de a trăi o experiență educativă deosebită, distracție, schimb intercultural, internaționalitate și prietenii noi, legate pe viață.

DIN PROGRAM:

  • Cursuri de limbă engleză zilnic
  • Majoritatea activităților și jocurilor de distracție, cunoastere și relaxare vor fi organizate tot în limba engleză!
  • Jocuri de echipă, de imaginație, de gîndire și de responsabilizare
  • Sporturi individuale și de echipă Cluburi (de pictură și desen, creare bijuterii, teatru, Ars & Crafts).

Programul taberei incepe la orele 9.00 si finisează la orele 16.00. Participanții beneficiază zilnic de dejun, prînz și o gustare.

Fiecare copil primește la final Diplome de participare "Columna English Summer School" pentru participarea la activitățile desfășurate, iar părinții beneficiază de un concert final, unde copiii prezentă tot ce au învățat și au creat în timpul taberei.

Columna Lyceum in collaboration with Peace Corps Volunteers, each summer organizes an International English Summer Camp for students aged 8-14.

This is the right place for children, where they are implied in lots of funny and interesting English activities for later to become more independent , organized and responsible. The activities are selected in a proper way to make students overpass the foreign communicative barriers.

It’s a great opportunity to meet native speakers and it gives them the chance to master English through games, dance contests, plays and trips. Columna English Summer Camp is a unique possibility to experience an awesome two-week activity which will have a great impact on their personality and will leave great memories.

The programme includes:

  • Daily English Courses
  • Funny games, plays and activities (Only in English)- a good way of improving English!
  • Individual / Team Sports
  • Drawing, Handmade, Arts and Crafts.

Each Day we start at 9.00 and finish at 16.00. The students are supplied with breakfast, lunch and a light snack.

At the end of the two-week programme each student gets a FINAL DIMPLOMA –COLUMNA ENGLISH SUMMER SCHOOL for active participation in all kind of activities held.

Tabăra de vară cu sejur de zi "Columnașii":

Tabara de vară cu sejur de zi "Columnaşii" a fost inaugurată în anul 2009, cu scopul de a acorda oporunităţi de odihnă activă elevilor. Activităţile organizate susţin participanţii în procesul de pregătire pentru şcoală, permit aprofundarea comunicării în limba engleză, stimulează creativitatea şi pasiunea pentru lectură. Programul taberei include diverse tipuri de activităţi: vizite la teatru, expoziţii de foto, ateliere de creaţii, mese rotunde, ore la bibliotecă, vizionări cinema, jocuri sportive şi de inteligenţă, ore la bazin. Avem o frumoasă tradiţie de a ne bucura de rezultatele elevilor împreună cu cei dragi, plasând informaţii pe site-ul liceului. Astfel, atât părinţii, cât şi cei interesaţi descoperă activitatea de zi cu zi a taberei.

Dupa finisarea sejurului, participantii elaborează expoziţii de fotografii şi lucrari cu cele mai haioase, inedite, captivante activităţi desfăşurate în tabără.

Activităţile educaţionale desfăşurate în tabără sunt diverse. Pentru a satisface doleanţele copiilor, ne străduim să programăm împreună activităţile pentru toată perioada de aflare în tabără. Sigur că elevii preferă să-şi "includă în program" jocuri, distracţii, concursuri, excursii, vizionări de filme etc.


"Fiecare parinte îşi face multe griji atunci, când copilul lui trebuie să păşească pentru prima dată pragul şcolii. Cum se va obişnui cu localul nou, cu învăţătorul, cu colegii, cu un regim nou de activitate? Liceul "Columna", prin organizarea taberei de vară, a găsit un mod foarte frumos de a ajuta la adaptarea cu viaţa şcolară şi de a scăpa de stres micuţii, dar şi părinţii. La tabără, copiii au făcut cunoştinţă cu învăţătorii şi noii colegi, s-au familiarizat localul: sala de sport, cantina, sala de computere, biblioteca etc. În plus, au avut şi un program foarte variat de activităţi culturale, sportive şi distractive. Ne-a bucurat meniul bogat în fructe, legume, dar şi dulciuri. Mulţumim Liceului "Columna"."

actualități

Colectivul Liceului Columna
îl felicită pe

elevul clasei a VI-a

Rusu Ianis

LA MULȚI ANI!

Calendarul zilei de astăziOrarul lecțiilor


Orarul consultațiilor


Activități extrașcolare

LICEUL "COLUMNA" -

CENTRU AUTORIZAT DE PREGĂTIRE PENTRU

EXAMENELE INTERNAȚIONALE CAMBRIDGE


Biblioteca online


Pentru elevi:

Literatura română


Pentru cadrele didactice:

Curriculum național

Literatura de specialitate

AdmitereCondiții de înmatriculare

Etapele înmatriculării

Actele necesare înmatriculării

Întrebări frecvente

Toate drepturile sunt rezervate © Institutia Privata Liceul "Columna", 2019