Tabăra de vară Columna English Summer School

Liceul "Columna" in colaborare cu Voluntari ai Peace Corps Moldova organizează la începutul fiecărei veri o TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE LIMBĂ ENGLEZĂ "Columna English Summer School" pentru elevi cu vîrsta între 8 și 14 ani.

Aici copiii învață să devină independenți și responsabili, să depașească bariera de exprimare într-o limbă străină. Aici au posibilitatea de a comunica cu vorbitori nativi de limbă engleză și de a învăța engleza prin intermediul jocurilor, muzicii, dansului, sportului, teatrului, excursiilor organizate.

Columna English Summer School este o șansă inedită de a trăi o experiență educativă deosebită, distracție, schimb intercultural, internaționalitate și prietenii noi, legate pe viață.

DIN PROGRAM:

  • Cursuri de limbă engleză zilnic
  • Majoritatea activităților și jocurilor de distracție, cunoastere și relaxare vor fi organizate tot în limba engleză!
  • Jocuri de echipă, de imaginație, de gîndire și de responsabilizare
  • Sporturi individuale și de echipă Cluburi (de pictură și desen, creare bijuterii, teatru, Ars & Crafts).

Programul taberei incepe la orele 9.00 si finisează la orele 16.00. Participanții beneficiază zilnic de dejun, prînz și o gustare.

Fiecare copil primește la final Diplome de participare "Columna English Summer School" pentru participarea la activitățile desfășurate, iar părinții beneficiază de un concert final, unde copiii prezentă tot ce au învățat și au creat în timpul taberei.

Tabăra de vară cu sejur de zi "Columnașii"

Tabara de vară cu sejur de zi "Columnașii" a fost inaugurată în anul 2009, cu scopul de a acorda oporunități de odihnă activă elevilor. Activitățile organizate susțin participanții în procesul de pregătire pentru școală, permit aprofundarea comunicării în limba engleză, stimulează creativitatea și pasiunea pentru lectură. Programul taberei include diverse tipuri de activități: vizite la teatru, expoziții de foto, ateliere de creații, mese rotunde, ore la bibliotecă, vizionări cinema, jocuri sportive și de inteligență, ore la bazin.

După finisarea sejurului, participanții elaborează expoziții de fotografii și lucrări cu cele mai haioase, inedite, captivante activități desfășurate în tabără.

Activitățile educaționale desfășurate în tabără sunt diverse. Pentru a satisface doleanțele copiilor, ne străduim să programăm împreună activitățile pentru toată perioada de aflare în tabără. Sigur că elevii preferă să-și "includă în program" jocuri, distracții, concursuri, excursii, vizionări de filme etc.


"Fiecare parinte își face multe griji atunci, când copilul lui trebuie să pășească pentru prima dată pragul școlii. Cum se va obișnui cu localul nou, cu învățătorul, cu colegii, cu un regim nou de activitate? Liceul "Columna", prin organizarea taberei de vară, a găsit un mod foarte frumos de a ajuta la adaptarea cu viața școlară și de a scăpa de stres micuții, dar și părinții. La tabără, copiii au făcut cunoștință cu învățătorii și noii colegi, s-au familiarizat localul: sala de sport, cantina, sala de computere, biblioteca etc. În plus, au avut și un program foarte variat de activități culturale, sportive și distractive. Ne-a bucurat meniul bogat în fructe, legume, dar și dulciuri. Mulțumim Liceului "Columna"."