ADMITERE - 2021

05.06.2021

Instituția Privată Liceul "Columna"

înmatriculează elevi pentru anul de studii 2021 – 2022!

Înmatricularea se face în clasele:

- primare: I - IV;
- gimnaziale: V - IX;
- liceale: X - XII, profilurile real și umanist.


Etapele înmatriculării

La prima etapă părinții și copilul sunt invitați să facă cunoștință cu Liceul.

Programarea vizitei se face telefonic, apelând la secretariatul instituției, la nr. 022 - 74 28 52. Ne puteti contacta la numărul indicat mai sus în orice zi de lucru, între orele 09.00 - 17.00.

În cadrul vizitei familiei i se vor prezenta:
- condițiile fizice de care dispune Liceul (sălile de studii; bibliotecă; sala de sport; terenul de joc; cantină; punctul medical; blocurile sanitare);
- planurile de învățământ (programele obligatorii și cele opționale);
- lista activităților extrașcolare practicate în Liceu (la solicitare);
- programul de activitate al Liceului: părinților li se propun pentru alegere doua oportunități: regimul de bază (copilul se află la scoala doar cât durează lecțiile de bază) sau regimul de semipensiune (copilul se află la școală până la ora 16.00, după lecții având ore de joc, ore de meditații, pregătiri de teme pentru acasă sau cercuri).

De asemenea, Veți avea posibilitatea sa discutați cu dirigintele clasei respective, precum și cu altele cadre didactice, la solicitarea Dvs.

Astfel, la sfârșitul vizitei Veți avea răspunsuri desfășurate și complete la toate întrebările parvenite.

Dacă familia găsește optime propunerile Liceului pentru instruirea copilului, urmează etapa a doua: părinții sunt invitați la o micro-ședință cu Dl Director, în cadrul căreia se vor discuta taxele de studii, semnarea contractului și altele aspecte solicitate de Dvs.